Me shume rreth nesh

RAFTING NE KANIONET E OSUMIT

- Mberritja gjate paradites ne Berat.
- Nisja drejt Kanioneve te Skraparit. Udhetimi zgjat 1 ore e 30 min(60 km).
- Mberritja ne mes te kanioneve dhe pergatitja per te filluar aventuren.Pergjate udhetimit jeta juaj ndryshon,pasi momentet qe do kaloni jane te papershkrueshme dhe gjithçka qe shpaloset (8 ujevara ; katedralja, porta e djallit, syri; natyra e virgjer) jane nje mrekulli e vertete. Ne mes te kanioneve ,poshte ujevares blu gjithe grupi ha dreken e paketuar (fast food).
Aventura mes kanioneve zgjat 2,5-4 ore ne varesi te nivelit te lumit. - Mbarimi i guides. - Largimi nga kanionet.
Niveli i veshtireise grada III. Periudha Shkurt – Qershor

Opsionet:
- Rafting = 40 €/pers
- Rafting + Transporti Berat-Kanion-Berat = 50 €/pers
- Rafting + Akomodimi ne hotel + Darka tradicionale + Transporti Berat-Kanion-Berat + Mengjesi = 80 €/pers

EKSPLORIM KANIONI Skrapar/Permet

Kjo ekspedite ofrohet nga ARG, gjate muajit Korrik, Gusht, Shtator. Eksplorimi i kanionit zgjat 4 ore deri ne 5 ore, ne varesi te ritmit dhe perjetimit te grupit dhe pershkruhen 14 km me te bukur te Kanionit te Osumit, Skrapar ose te Kanionit te Lengarices dhe Ujerat Termale te Benjes. Kanionet kane nje ekosistem unik qe ju nuk duhet te humbisni pa e eksploruar te pakten nje here. Gjate ketij udhetimi nen shoqerimin e guides ARG, grupi perjeton aventura te ndryshme si ecje pergjate shtratit te lumit mes shpateve te kanionit; not ne pishinat naturale, ngjitje ne disa nga shtigjet e Kanionit. Gjate ekspedites shijohet nje dreke e paketuar e marre me vete nga Albania Rafting Group .

Periudha Korrik- Shtator

- Eksplorim Kanioni = 25 €/pers
- Eksplorim Kanioni + Transporti Berat/Permet- Kanion-Berat/Permet = 35 €/pers
- Rafting + Akomodimi ne hotel + Darka tradicionale + Transporti + Mengjesi = 65 €/pers

RAFTING VJOSE, PERMET

Vizitoret qe duan te bejne nje udhetim rafting ne lumin Vjose duhet te mberrijne ne mengjes ne qytetin e Permetit. Pas mberritjes ne bregun e lumit, guida do t'ju ndihmoje ne pergatitjen per aventure. Ky udhetim do t'ju dhuroje nje adrenaline te madhe ndersa ju lundroni me gomone ne lume dhe te jeni te sigurt qe do ta beje gjithçka nje eksperience te paharrueshme.

Udhetimi ne lume zgjat rreth 2-4 ore. Pas ose gjate udhetimit grupi shijon nje dreke te paketuar teper te shijshme. Niveli i veshtireise grada III. Periudha Mars – Nentor

Paketat e mundshme:
- Rafting + Transporti Permet-lumi Vjosa-Permet = 45 €/pers
- Rafting + Akomodimi ne hotel + Darka tradicionale + Transporti Permet-lumi Vjosa-Permet + Mengjesi = 75 €/pers

RAFTING PER TE GJITHE

A keni menduar ndonjehere te provoni pervojen unike te rafting edhe pse mund te jeni fillestare dhe te ndiheni te pasigurt ? Ja se çfare do t’ju ndodh ne qoftese ju do te na besoni ne kete organizim te radhes RAFTING PER TE GJITHE, itinerari Jaupas – Mbrakull, Berat. Skuadra takohet ne Berat dhe grupi bashkohet per t’u nisur ,me makinat tona drejt Buzuqit. Para nisjes se aventures grupi udhezohet nga nje "leksion" per te gjitha teknikat dhe truket e nevojshme per t’u perdorur gjate rafting. Te gjithe jane te perfshire ne menyre aktive ne zhvillimin rafting duke perdorur fuqine e rremimit dhe lopaten, duke ndjekur dhe zbatuar porosite dhe komandat e sakta te Guides Profesionale. ARG eshte e ndjeshme ndaj nevojave qe te gjitha familjet kane:nje eksperience unike qe kujdeset dhe per portofolin tuaj. Niveli veshtiresie grada II-III. Mosha minimale eshte nga 5 vjeç e shoqeruar nga nje prind, deri ne 99 vjet.

Paketat e mundshme:
- Rafting = 30 €/pers
- Rafting + Transporti Berat-Buzuq-Berat = 35 €/pers
- Rafting + Akomodimi ne hotel + Darka tradicionale + Transporti Berat-Buzuq-Berat + Mengjesi =65 €/pers

Hydrospeed Albania - Sporti me i ri i lumit ne Shqiperi!

Rrethohu nga natyra! Vetëm për vetëm me lumin, ti do të ndjesh fuqinë e jashtëzakonshme të ujit, dhe do jetosh si një delfin duke u përballur me rrëmbesat plot adrenalinë dhe pamjet spektakolare të luginës e vargmaleve përreth.
Hydrospeed (Shpejtësi e ujit) është një sport rekreativ që ushtrohet në ujëra të rrëmbyeshëm. Nga disiplinat lumorë të lindura rishtazi. Të përjetosh lumin Vjosa nëpërmjet Hydrospeed është ndër eksperiencat më emocionuese. Ti ndjen fuqinë e lumit dhe bëhesh protagonist i një aventure të vërtetë.

Nuk është e vështirë dhe nuk ka nevojë për shumë forcë, thjesht duhet të ndjekësh rrjedhën e lumit dhe udhëzimet e instruktorit i cili do të shpjegojë manovrat themelore për të bërë në mënyrë të sigurtë zbritjen ... pjesa tjetër varet plotësisht nga Ti!
Rekomandohet padiskutim për personat që kanë një marëdhënie të mirë me ujin. Megjithatë është e përshtatshme edhe për hezituesit, sigurisht nën mbikqyrjen vigjilente të guidës profesionale të Federatës Shqiptare të Rafting.

Lumenjtë: Vjosa, Përmet (Periudha Qershor-Tetor )
Osum, Berat (Periudha Mars – Qershor)
Gjatësia: Rreth 5 km
Kohëzgjatja: Rreth 2 orë
Niveli : Normal (I përshtatshëm për të gjithë personat me një gjendje të mirë shëndetësore dhe që dinë të notojnë)
Mosha: 15 vjeç e sipër. Personat nën 18 vjeç duhet të jenë të shoqëruar nga një i rritur
Pesha: deri në 100 kg
Madhësia maksimale e grupit: deri në 9 persona
Shpeshtësia në 1 ditë: deri në 4 grupe

Gjatë Hydrospeed duhet të veshësh:
1. Rroba banjo
2. Atlete të përdorura/ Këpucë neoprene

Duhet të kesh me vete:
1. Peshqir
2. Rroba për t’u ndërruar pas aventurës
3. Sandale/atlete për t’I ndërruar pas Hydrospeed

Albania Rafting Group do të vërë në dispozicionin tënd:
1. Pajisjen e Hydrospeed
2. Lopatat
3. Kostumin neoprene 5mm (kominoshe & xhaketë)
4. Skafandra
5. Jelekë Shpëtimi
6. Guidën Profesionale

Paketat: 30 Eur/person përfshirë transportin nga qyteti në lumë, hydrospeed, dreka barbecue
55 Eur/person përfshirë transportin nga qyteti në lumë, hydrospeed, dreka barbecue, darka tradicionale, akomodimi, mëngjesi .

*Këto janë çmime promocionale për të nxitur frymën e sportit dhe aktiviteteve në natyrë!

Albania Rafting Group organizon aktivitete sportive në përputhje me parimet e qëndrueshmërise, mbrojtjes së mjedisit dhe ruajtjen e natyrës.

Back to Top