Nese jeni duke qëndruar në Berat për dy ose më shumë ditë, vizita në Kanionet e Osumit, Skrapar është një nga gjerat që duhet bërë me patjetër! Edhe pse çdo lloj tur i ofruar në Kanionet e Osumit, Monument Natyre, është i mrekullueshëm, nuk ka mënyrë më të mirë për t'u afruar me mrekullitë natyrore të kanionet sesa me dy këmbët tuaja. Turi në këmbë ju lejon të prekni, të nuhatni, të dëgjoni dhe të shikoni bukuritë e natyrës në shtigjet përgjatë kanionit të cilat janë të shtruara dhe të lehta për të përshkuar.
Mësoni rreth historisë mahnitëse natyrore dhe kulturore të Kanionit të Osumit, duke shijuar qetësinë që jep ecja me një guidë profesionale dhe dëgjoni histori të mahnitshme që kanë ndodhur në Kanion.
Gjatë turit në këmbë ne do të ndalemi në pika të ndryshme të quajtura "Flamuri", Vrima e Nuses, Gjurmët e Abas Aliut dhe Mulliri i Abaz Aliut.

UDHËZIME
Duhet të keni veshur dhe të merrni me vete
• Veshje shumë të freskët (rroba të ngrohta nëse moti është i ftohtë)
• Këpucë / atlete për këmbë, të forta dhe jo të rrëshqitshme
• Kapele
• Krem mbrojtës për rrezet e diellit
• Buzëqeshje

! Të gjitha rrobat dhe sendet personale t’I keni në një cante që mund të transportohet lehtësisht.

Paketa:
I. 20 euro / person duke përfshirë shëtitjen dhe drekën lokale me produkte natyrale
II. 30 euro / person duke përfshirë transportin nga Berati në Kanionin e Osumit dhe kthimin për në Berat me minibus, shëtitjen dhe drekën lokale me produkte natyrale