Vizitoret qe duan te bejne nje udhetim rafting ne lumin Vjose duhet te mberrijne ne mengjes ne qytetin e Permetit. Pas mberritjes ne bregun e lumit, guida do t'ju ndihmoje ne pergatitjen per aventure. Ky udhetim do t'ju dhuroje nje adrenaline te madhe ndersa ju lundroni me gomone ne lume dhe te jeni te sigurt qe do ta beje gjithçka nje eksperience te paharrueshme.

Udhetimi ne lume zgjat rreth 2-4 ore. Pas ose gjate udhetimit grupi shijon nje dreke te paketuar teper te shijshme. Niveli i veshtireise grada III. Periudha Mars – Nentor

Paketat e mundshme:
- Rafting + Transporti Permet-lumi Vjosa-Permet = 45 €/pers
- Rafting + Akomodimi ne hotel + Darka tradicionale + Transporti Permet-lumi Vjosa-Permet + Mengjesi = 75 €/pers