"Lumi Jetë"

Lumi është gjallë kur ti e jeton atë. Kjo është historia e jashtëzakonshme mbi zhvillimin e rafting në Shqipëri si produkt turistik ekologjikisht funksionues. Për të parën herë një tregim i plotë i Albania Rafting Group, se si gjithçka nisi nga një ëndërr e një djali "kokëkrisur", u kthye në destinacionin e preferuar të qindra personave që e jetojnë çdo ditë lumin.

Realizuar nga USAID
Regjizor & Editor: Jordan Gantz
Producent & Skenarist: Tana Lala
Zëri dhe Ndriçimi: Elton Baxhaku
As.Producent: Doina Huso & Sokol Kallaverja
Përkthyes: Suzana Shehu

Zhanri: Dokumentar i shkurtër