- Mberritja gjate paradites ne Berat.
- Nisja drejt Kanioneve te Skraparit. Udhetimi zgjat 1 ore e 30 min(60 km).
- Mberritja ne mes te kanioneve dhe pergatitja per te filluar aventuren.Pergjate udhetimit jeta juaj ndryshon,pasi momentet qe do kaloni jane te papershkrueshme dhe gjithçka qe shpaloset (8 ujevara ; katedralja, porta e djallit, syri; natyra e virgjer) jane nje mrekulli e vertete. Ne mes te kanioneve ,poshte ujevares blu gjithe grupi ha dreken e paketuar (fast food).
Aventura mes kanioneve zgjat 2,5-4 ore ne varesi te nivelit te lumit. - Mbarimi i guides. - Largimi nga kanionet.
Niveli i veshtireise grada III. Periudha Shkurt – Qershor

Opsionet:
- Rafting = 40 €/pers
- Rafting + Transporti Berat-Kanion-Berat = 50 €/pers
- Rafting + Akomodimi ne hotel + Darka tradicionale + Transporti Berat-Kanion-Berat + Mengjesi = 80 €/pers